Se, lyt og læs

AVISEN DANMARK 02.06.24 - Hvor skal jeg sætte mit kryds?

Egentligt ville jeg ikke udtale mig om selve EP-valgkampen. For det kan udlægges patetisk, selvmedlidende og lyde som “svigermor på bagsædet” af rejsen, hun ikke bør være med på.

NORDJYSKE 05.05.24 - Tysklands EP-valg er en farlig cocktail af populisme og sociale medier på speed

At jeg ikke selv er på valg til det kommende Europa-Parlamentsvalg 9. juni, er gået op for de fleste – også for mig. Selvom jeg bliver ved med at få mails og små beskeder med spørgsmålet, om jeg ikke har fået min rumpet over i et andet parti, som gerne vil stille mig op…

NORDJYSKE 07.04.24 - Parlamentet er det mest arbejdstunge

Hvis europapolitik var et boligprogram, ville det ikke hedde “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.  Det ville hedde “Tilgængelighed, tilgængelighed, tilgængelighed”, fordi det for de fleste medlemmer af Europa-Parlamentet gælder, at det kun er gennem hårdt, meget og vedholdende arbejde til stede i Bruxelles, at man kan få værdien af mandatet til at vokse. Det kommer ikke af sig selv…

Generationskontrakten

I denne video kan du blive klogere på, hvordan vi giver den bedste planet videre til de kommende generationer.

Bag om Pernille

I disse fem film kan du få indblik i, hvad jeg laver, når jeg ikke laver politik.