Du kan læse mere om mit arbejde ved at trykke på linket her.
Jeg sidder (også) som eneste dansker i EP’s videnskabelige tænketank, STOA
Vi er 26 MEP’er som kan sidde i STOA og det giver adgang til at foreslå videnskabelige studier, workshops og konferencer. Jeg har sidder der nu i godt et år og på den tid har jeg sat gang i:
Jeg bestræber mig på at skabe de bedste arbejdsforhold i mit team, som sikrer trivsel i hverdagen for både akkrediterede assistenter, lokale assistenter og praktikanter. Selvom jeg ikke er den formelle arbejdsgiver, så bestræber jeg mig på, at uanset om man er i kortere eller længere tid i mit team, så er det et positivt bidrag til den enkeltes professionelle og personlige udvikling.
For at skabe rammerne for et godt arbejdsliv i en travl hverdag afholder jeg blandt andet ugentlige statusmøder én til én med hver enkelt medarbejder, halvårlige MUS-samtaler og jævnlige teammøder. Derudover betaler jeg gerne for diverse nødvendige tekniske og andre praktiske eller kursusmæssige ting ud af de såkaldte “Blyantspenge”.
For at nære og vedligeholde det sociale liv i mit team, har vi naturligvis også forskellige sociale aktiviteter, ligesom de fleste andre små virksomheder gør i en travl hverdag.
Mit team består aktuelt af tre akkrediterede assistenter og en praktikant, som har arbejdssted i Bruxelles, og 1½ lokal assistent, som arbejder i Danmark. Med jævne mellemrum er de lokale assistenter i Bruxelles eller Strasbourg, så hele teamet er fysisk samlet.
Blandt de akkrediterede assistenter varetager én af dem funktionen som chefrådgiver, og en anden varetager funktionen som kontorleder.
Som ansat i Europa-Parlamentet kan mine akkrediterede assistenter trække på forskellige HR-relaterede tilbud. Hvis man oplever udfordringer med arbejdsmiljøet, kan man under Parlamentets initiativ “Mind Matters” konsultere en psykolog eller læge, deltage i tematiske støttegrupper, ringe til en uformel “Tal til mig”-hjælpelinje og benytte sig af meditationsrum og træningscenter.